Élelmiszervizsgálatainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

Nagy Marianna

Telefon:

06 20 279 6250

061 206 0732 /116 mellék

E-mail:

elelmiszer@balintanalitika.hu

Vizsgálati csomagok

kategóriához tartozó kép

Élelmiszerek fizikai és kémiai vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Növényvédőszer-maradékok vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Allergének vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Élelmiszerekben előforduló szennyező anyagok vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Étrend kiegészítők vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Érzékszervi vizsgálatok

kategóriához tartozó kép

Takarmányok vizsgálata

kategóriához tartozó kép

Egyéb szolgáltatások

kategóriához tartozó kép

Szolgáltató laboratórium által végzett vizsgálatok

Élelmiszerek fizikai és kémiai vizsgálata

Az élelmiszer termékek tulajdonságait, összetételét és tápértékét vizsgáljuk laboratóriumi módszerekkel, hogy garantáljuk azok minőségét és biztonságosságát a fogyasztók számára.

Árajánlatkérés
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata

Közel 600-féle növényvédőszer (peszticid) hatóanyagot vizsgálunk „screening” (áttekintő) elemzéssel növényi eredetű élelmiszerek (gyümölcsök, szárított gyümölcsök, zöldségek, cereáliák és ezek termékeiből), növényi eredetű takarmányok és azok alkotóiból, mézből.

Árajánlatkérés
Allergének vizsgálata

Az allergén vizsgálat során élelmiszerekben található potenciális allergén anyagokat (glutén, mogyoró, földimogyoró, mandula, szója, szezámnyomok mustárnyomok kazein, laktóz, β-laktoglobulin, tojásfehérje) azonosítjuk és mérjük, hogy segítsük az élelmiszerek biztonságos fogyasztását az élelmiszerallergiában szenvedők számára.

Árajánlatkérés
Élelmiszerekben előforduló szennyező anyagok vizsgálata

Élelmiszerekből, étrend-kiegészítőkből, gabona, gabona tartalmú termékekből, gabona tartalmú takarmányokból vizsgálunk mikotoxinokat, nehézfémeket, halogénezett szerves szennyező anyagokat és egyéb szennyező anyagokat.

Árajánlatkérés
Étrend kiegészítők vizsgálata

Étrend-kiegészítőből szabad vízoldható és zsírban oldható vitaminokat, aminosavakat, mesterséges színezékeket, potencia növelő szereket, hormonok és anabolikus hatású szereket is vizsgálunk.

Árajánlatkérés
Érzékszervi vizsgálatok

Élelmiszerből pontozásos és leíró vizsgálati módszereket használunk, figyelembe véve a jogszabályi és egyéb hatályos előírásokat.

Árajánlatkérés
Takarmányok vizsgálata

Takarmányok és azok alkotóiból klasszikus analitikai vizsgálatokat (nyersfehérje, nyerszsír, nyersrost, nyershamu, nedvesség, stb.), nagyműszeres vizsgálatok (elemtartalom, növényvédőszer-tartalom, vitamin tartalom, stb.)

Árajánlatkérés
Mintavétel

Élelmiszerrel kapcsolatos tevékenység során használt berendezést, felszerelést, gép, munkaeszköz, élelmiszerrel közvetlenül érintkező munkafelületet és csomagolóanyag felületi mintavétele. Édesipari termékek mintavétele.

Árajánlatkérés
Egyéb szolgáltatások

Angol nyelvű jegyzőkönyv
Vizsgálati eredmények jogszabályi értékelése

Árajánlatkérés
Szolgáltató laboratórium által végzett vizsgálatok

Mikrobiológiai vizsgálatok (Élelmiszer, takarmány, kozmetikai termékek)
Címkeellenőrzés (Élelmiszer, Étrend-kiegészítők, Állateledelek)

Árajánlatkérés

Szeretne igényeire, vállalkozására szabott egyedi vizsgálati csomagot kérni? Ennek sincs akadálya!
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!

Árajánlatkérés

Teljes vizsgálati listánk

Nem rugalmas terület

Megnézem

Rugalmas terület

Megnézem